Continutul site-ului fost realizat prin introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor, dar pot aparea erori / greseli de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile etc.Tinand cont de legislatia in vigoare, magazinul nu isi asuma nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
 - nepotrivirea intre scopul pentru care a fost cumparat un produs si functionalitatea lui.
 - diferente intre imaginea unui produs din magazin, asa cum ea apare pe monitorul dumneavoastra si produsele primite, diefrente care se refera la culoare, nuanta, etc.
 - defectiunile, pagubele sau accidentele datorate folosirii corespunzatoare sau necorespunzatoare a produselor cumparate din acest magazin on-line .
 - disponibilitatea in stoc a produselor afisate, acestea fiind comercializate in limita stocului.
 - intarzierile la livrare datorate furnizorilor nostri, postei sau din alte motive.
 - deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 - informatiile eronate furnizate de cumparator. Furnizorul are dreptul de a verifica orice client telefonic, cerandu-i-se confirmarea unor date personale sau legate de comanda.
Valoarea maxima a obligatiilor furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de furnizor de la clientul respectiv. clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora.         

Incercarea de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului, de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, copierea si utilizarea continutului fara acordul furnizorului va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei plangeri penale.Furnizarea de date si informatii false in scopul creearii de prejudicii furnizorului, va fi considerata frauda si va face, de asemenea, obiectul unei plangeri penale.         Litigiile aparute intre clienti si furnizor se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, se va apela la un mediator autorizat sau a instantelor de judecata romane. In cazul medierii, cheltuielile vor fi suportate de ambele parti in cote egale, iar in cazul apelarii la instantele de judecata, acestea vor decide cine suporta cheltuielile.         Fiind de acord cu acesti termeni si conditii, clientul isi asuma in totalitate si neconditionat raspunderea.

Prin lansarea unei comenzi online sau telefonice pe site-ul atelierrdehandmade.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile. Dacă Cumpărătorul validează și trimite comanda, înseamnă că a citit și este de acord cu Termenii și condițiile Comenzii, precum și cu Politica de Confidențialite.

Confirmarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea Cumpărătorului. Contractul (la distanță) este valid încheiat și intră în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).

Termenii și conditiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului (la distanță) astfel încheiat. Vânzătorul poate subcontracta și/ sau cesiona unei terțe părți servicii ce țin de livrarea comenzii, cu informarea Cumpărătorului și acordul acestuia. Vânzătorul va fi responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

Cumpărătorul are obligația de a analiza cu atenție descrierea și caracteristicile produselor. Dacă descrierea unui produs este neclară, asigurați-vă de clarificarea acestui aspect, prin contactarea Vânzătorului pentru a cere informații suplimentare, înainte de a plasa comanda. Făcând o comandă pentru un produs se subînțelege că sunteți de acord să o cumpărați.

Cumpăratorul are obligația de a furniza informații valide, necesare pentru întocmirea facturii și livrarea comenzii în bune condiții, astfel încât să ajungă la timp și în condiții sigure la Cumpărător.

Cumpărătorul are obligația de a plăti prețul produselor din Comandă.

Atelier de Handmade, furnizorii și partenerii acestora nu pot fi trași la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, produse în timpul utilizarii site-ului și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, ori produse ca urmare a utilizarii acestora sau a imposibilității utilizării lor.

In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 14 lucratoare de la data primirii. Inainte de a returna produsele va rugam sa ne contactati si sa mentionati in mesaj numarul comenzii din care doriti sa returnati produse. In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii.

Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client. Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta.

Conform legislatiei mentionate, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire. Legislatia romaneasca prevede urmatoarele: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitari si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor".