Livrare si Plata

Comanda minima in magazinul nostru este de 30 lei.     

Curier Rapid- plata ramburs   

- Livrare in toata tara, indiferent de zona - 17 lei pentru comenzi intre 30 si 150 lei 

- GRATUIT pentru comenzi peste 150 lei   

Expedierea

Comenzile din zilele lucratoare primite pana la ora 12:00 sunt procesate si expediate in aceeasi zi iar comenzile primite dupa aceasta ora sunt procesate si expediate a doua zi. Comenzile primite in week-end sunt expediate luni.  Coletul va ajunge la dvs. in 24-48h prin curier rapid.   

Politica de retur

In cazul in care sunteti nemultumit de produsele comandate le puteti returna in termen de 14 lucratoare de la data primirii. Inainte de a returna produsele va rugam sa ne contactati si sa mentionati in mesaj numarul comenzii din care doriti sa returnati produse. In maxim 15 de zile de la data returnarii veti primi contravaloarea comenzii.

Toate cheltuielile de transport ale produselor vor fi suportate de client. Returnarea produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin legea nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta.

Conform legislatiei mentionate, Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau folosire. Legislatia romaneasca prevede urmatoarele: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitari si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor".